930×122 CAPRA 5

lidl

Doua noi magazine Lidl in Arges

Lidl va deschide luni, 10 octombrie 2011, inca 11 magazine construite de la zero in mai multe zone din tara. Doua dintre aceste noi magazine sunt in Arges, doar in Bucuresti mai fiind acelasi numar de unitati noi. 30 de persoane au fost angajate pentru magazinul din Pitesti si inca pe atatea pentru cel din Campulung.

In Arges mai sunt trei magazine, in Topoloveni, Curtea de Arges si Costesti. Compania mai are in constructie inca 17 unitati. Strategia de expansiune a retailerului vizeaza in prezent orasele cu peste 30.000 de locuitori.

Incepand de luni, 10 octombrie, Lidl va deveni cel mai mare retailer modern de pe piata romaneasca din perspectiva numarului de magazine, dupa ce va deschide 11 unitati construite de la zero si va ajunge la un numar total de 118. In prezent, Penny Market este liderul la acest capitol, cu 114 magazine.

Reprezentantii companiei nu au vrut sa precizeze valoarea investitiilor in aceste noi magazine, insa au spus ca merg pe doua tipuri de unitati, cu suprafete de 1.065 si respectiv 1.286 de metri patrati. 80% dintre produsele vandute vor fi sub brand propriu, iar in doua zile din saptamana vor avea loc promotii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3