New Profesional Consult 930 x 122

    dr_costache

    Dr. Costache – noul sponsor in fotbalul argesean

    Dr. Costache, cel mai cunoscut cabinet stomatologic din Arges este sponsor al echipei CS MIOVENI. Alaturi de BCR Asigurari, prin Dental Insurance – Dr Costache, medicul Ionut Costache a devenit de cateva saptamani unul dintre sponsorii lui CS Mioveni.  In urma contractului de sponsorizare semnat intre CS Mioveni si BCR Asigurari – Dental Insurance se doreste crearea reciproca a imaginii, echipamentul jucatorilor fiind inscriptionat cu numele noului sponsor.

    BCR Asigurari – Dental Insurance, au semnat cu clubul galben-verde un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe inca un an, suma pe care noul sponsor o va plati fiind una confidentiala, insa contractul are ca scop o dubla imagine, atat pentru sponsor, cat si pentru club.
    Pana in aceasta vara, Consiliul Local Mioveni era singurul sponsor al echipei, insa am primit semnale de la mai multi oameni de afaceri si sper ca discutiile sa se concretizeze. Deocamdata au sosit doi sponsori alaturi de echipa, domnii Ionut Costache si Gabi Olteanu, ii mai asteptam si pe altii, pentru ca avem un proiect interesant, pe termen lung” a declarat Dumitru Olteanu, presedintele consiliului director al CS Mioveni.

    Dr. Ionut Costache declara ca a ales sa faca acest pas nu doar in calitate de argesean cat si in calitatate de cunoscator al fenomenului fotbalistic, el insusi fiind legitimat in tinerete la FC Arges, Sportul Studentesc, Rocar Bucuresti, momentul de glorie al carierei fiind transferul la Steaua si debutul in Divizia A in anii ‘90.

    Dupa ce a incheiat cariera fotbalistica din cauza unei accidentari, Ionut Costache a facut Facultatea de Stomatologie si impreuna cu familia a deschis lantul de cabinete dentare Dr Costache, iar de curand a realizat un parteneriat cu BCR Asigurari, lansand programul de asigurari nationale dentare. „Dental Insurance” se adresează atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice ce doresc să aiba parte de servicii medicale dentare de cea mai înalta calitate 24/24 de ore şi de servicii medicale dentare de urgenţă prin cabinetul mobil. Programul, conceput ca o solutie integrata de asigurari si servicii dentare, fiind deservit de o retea nationala alcatuita din 80 de cabinete stomatologice, a fost lansat mai intai in Pitesti, iar apoi la Ploiesti, urmand ca din toamna sa fie in toata tara.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3