EcoMoto 930×122

zapada_a1

Dumurile Nationale nu au bani pentru antiderapant. Amendati sunt doar soferii

Drumurile naţionale vor fi acoperite cu zăpadă şi alunecoase precum un patinoar. După ce a obligat toţi şoferii să îşi doteze cu anvelope de iarnă autovehiculele, în caz contrar aceştia riscând sancţiuni dure, Drumurile Naţionale anunţă că nu va acţiona cu antiderapant decât într-o mică măsură, din lipsă de bani!

Conform prefectului Gheorghe Davidescu, dacă pe drumurile judeţene CJ Argeş a făcut demersuri pentru a interveni atunci când va cădea zăpadă, pe drumurile naţionale se va circula cu mare dificultate. „Nu neapărat din cauza lipsei de material antiderapant. Cauza o reprenzintă imposibilitatea de a achita materialul. Folosit. Din cele aproximativ 22.000 tone de nisip şi 12.000 tone de sare, doar 10% din cantitate este asigurată. Vor fi probleme, nu putem decât să ne rugăm să nu ningă prea mult”, a precizat prefectul.

Şi atunci, se impune o logică de bun simţ: dacă un şofer este implicat într-un accident rutier şi nu are anvelope de iarnă este „ars” la buzunare. Dar, dacă şoferul este implicat într-un accident rutier pentru că drumul naţional pe care circula el nu a fost curăţat adecvat, el pe cine „arde”? Încă un exemplu, după cum spunea şi Mihai Tănăsescu, că statul român este pus numai pe japcă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3