Donaris 930 x 122

lisa draxlmaier

E OFICIAL: CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CONCEDIERILE DE LA LISA DRAXLMAIER

E oficial: Ce se întâmplă după concedierile de la Lisa Draxlmaier.

Citiți și: COVID-19 LA LISA DRAXLMAIER. POZIȚIA OFICIALĂ A COMPANIEI

Șomajul înregistrat în județul Argeş în primele patru luni ale acestui an a fost „într-un trend descendent, la finele lunii aprilie aflându-se în evidenţa Agenţiei 10.658 de persoane (1.977 de şomeri indemnizaţi şi 8.681 de şomeri neindemnizaţi).”, informează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Potrivit sursei citate, la sfârsitul lunii aprilie 2017 rata şomajului în Argeş a fost de 4,16%: în scădere cu 0,25% față de luna precedentă şi cu 0,55% faţă de aprilie 2016.

Citiți și: PALIDĂ CONSOLARE LA LISA! CE PRIMESC SALARIAŢII

În următoarea perioadă, însă, șomajul în Argeș va crește. Fenomenul va fi mai ales o consecință a disponibilizărilor de la Lisa Draxlmaier Pitești, disponibilizări valabile cu data de ieri, 1 iunie 2017. După disponibilizări, șomajul în județ va înregistra o creștere.

„În perioada următoare se prognozează o uşoară creştere a şomajului, influențată atât de înregistrarea absolvenţilor de învățământ din promoția 2017, cât şi de disponibilizarea colectivă anunțată de S.C. Lisa Draxlmaier Autopart Romania S.R.L., care poate conduce la desființarea unui număr total de 885 de posturi (perioada iulie-septembrie 2017).”, precizează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș.

Amănunte despre situația de la Lisa Draxlmaier Pitești, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3