NOR CURIER 930X122

carne de porc

E OFICIAL: ROMÂNIA VA EXPORTA CARNE DE PORC ÎN CHINA

România a primit o scrisoare oficială din partea Administraţiei de Stat pentru Supravegherea Certificării şi Acreditării din China, prin care se comunică aprobarea înregistrării în această țară a primei companii producătoare de carne de porc din România, Smithfield Romania. În acest fel, după listarea pe site-ul Autorității Sanitare Veterinare din China, va putea începe exportul de carne de porc congelată din România pe uriașa piață chineză.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

”Decizia Chinei de a importa carne de porc din România reprezintă o mare realizare pentru economia românească, întrucât, încă din 2012, de la preluarea guvernării, am făcut eforturi susținute, împreună cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pentru a deschide posibilitatea exportului cărnii de porc pe o piață atât de importantă cum este cea chineză.

Iată că, în urma demersurilor noastre, astăzi putem vorbi de un pas concret făcut de România în direcția dezvoltării durabile a agriculturii românești, prin intermediul exporturilor. Pentru noi aceasta a fost o prioritate absolută. Prin urmare, consider deschiderea exportului pe piața chineză o oportunitate extraordinară pentru România.”, declară ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, piteșteanul Daniel Constantin.

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90