Donaris 930 x 122

închide

ECONOMIA, ÎN PICAJ! ÎNCĂ UN MAGAZIN DIN PITEȘTI SE ÎNCHIDE!

După Real şi Obi, un alt mare magazin din Piteşti se va închide în curând.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Lanţul german Metro Cash&Carry a anunţat că va închide în de­cem­brie 2014 primul său magazin din România, unitatea Metro Punct din Piteşti. Reprezentanţii grupului german spun că au decis să închidă magazinul pentru că în Piteşti există două unităţi – un magazin clasic şi unul Punct – însă cei mai mulţi clienţi merg la doar una dintre ele.

„Am ajuns la această decizie întrucât am observat doleanţele şi comportamentul de consum ale clienţilor profesionişti din Piteşti care constituiau grupul specific de clienţi ai conceptului unui magazin de tip Punct. Ei încă preferă să cumpere de la magazinul nostru cash&carry din Piteşti.”, declară reprezentanţii grupului german.

Citiți și: Apare un nou lanț de magazine!

Magazinele Punct reprezintă un concept lansat pe piaţă în anul 2010. Ele măsoară în medie fiecare câte 2.000-3.000 de metri pătraţi şi se adresează oraşelor de mai mici dimensiuni. (Sursa: Ziarul Financiar, Foto: retail-fmcg.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3