930×122 CAPRA 5

    valeca05

    Estimare: peste 1.500 de locuri de muncă în Parcul industrial Mioveni

    În Parcul industrial, tehnologic și științific recent ianugurat în Mioveni vor fi create peste 1.500 de locuri de muncă.

    Estimarea îi aparține senatorului PSD Șerban Valeca. Parlamentarul anticipează că într-o perioadă de un an și jumătate Parcul va cunoaște o dezvoltare semnificativă. Valeca anunță că pe 16 iulie primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, se va întâlni cu reprezentanții mai multor firme care ar putea investi în Parc.

    Cu o suprafață de peste 319.000 de mp, Parcul, aflat în apropiere de Bemo, are racorduri la utilități și deschidere la căile rutiere din zonă și la o stație CFR, stație care dispune de un terminal pentru containere. În Parc se pot face investiții în industria auto, textilă sau alimentară, în comunicații, IT, servicii sau în cercetare științifică și dezvoltare tehnologică.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90