EcoMoto 930×122

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Ești student sau masterand? Poți face practică plătită la Renault România!

    Astăzi și mâine, Renault România își prezintă în București, la târgul „Angajatori de top”, un program anual adresat studenților și masteranzilor din întreaga țară.

    Programul constă în oferirea de stagii de pregătire în unitățile Renault din România pentru studenții din anii II, III și IV și pentru masteranzi. Practica va fi plătită și va avea loc anul viitor, în lunile aprilie, mai și iunie. În funcție de specificul departamentelor în care vor fi încadrați, studenții și masteranzii vor putea să facă stagiile și în altă perioadă. Stagiile vor avea loc la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni-Argeș, la Centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (în Bucureşti-proiectare sau în Titu-testări vehicule şi organe mecanice), la Renault Commercial Roumanie (filiala comercială) sau în cadrul funcțiilor suport (exemplu: la Direcţia de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice).

    Selecţia studenților și a masteranzilor care vor beneficia de aceste stagii de pregătire va fi făcută pe baza candidaturilor şi a unor interviuri cu responsabili de resurse umane ai Renault România şi specialişti din zona temelor propuse.

    Renault România vine astfel în întâmpinarea studenţilor şi masteranzilor care vor să facă primul pas în carieră şi să se familiarizeze cu activităţi specifice industriei auto. Ei pot beneficia în acest fel de experienţă relevantă în domeniul ales, de îndrumarea specialiştilor Renault România pe toată perioada stagiului, de posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi de ocazia de a participa la ateliere de inserţie profesională (antrenament pentru căutarea unui loc de muncă).

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3