Donaris 930 x 122

bauMax

EXCLUSIV! BAUMAX PITEŞTI VA FI ÎNCHIS!

Surse din piaţă susţin că în cel mult două luni, undeva în septembrie, retailerul de bricolaj bauMax va închide magazinul din Piteşti.

Citiți și: Descoperă magazinul esențial: Calitate și prețuri imbatabile!

Alte magazine din ţară ale acestui retailer au început deja să se închidă, problemele fiind generate de veniturile sub aşteptări. tot din motive financiare, retailerul austriac bauMax ajunsese la un acord cu grupul francez Adeo, proprietarul magazinelor Leroy Merlin, pentru vânzarea celor 15 magazine pe care le deţine în România, printr-o tranzacţie în acţiuni.

Vânzarea operaţiunilor din România reprezenta un pas important pentru bauMax în procesul de restructurare, care urma să se desfăşoare până în 2016. Manevra, din câte se pare, nu a fost în măsură să „resusciteze” lanţul de magazine care înregistrează în continuare pierderi.

Citiți și: Se închide o mare companie! Sute de oameni rămân fără loc de muncă

Închiderea bauMax se adaugă unui şir mai lung de eşecuri ale unor agenţi economici importanţi în Piteşti. Să nu uităm că s-au înschis magazinele Succes, urmează cele ale Mega Image, Real-ul a fost cumpărat de Auchan, Obi s-a înschis şi venirea Jumbo (magazin de jucării) încă se lasă aşteptată. (Foto: observatorulph.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3