EcoMoto 930×122

    Maria_Grapini

    EXCLUSIV! Ministrul Maria Grapini vine în Argeş

    Ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, vine în Argeş. Vizita este programată pentru săptămâna viitoare şi are ca principal scop promovarea unor soluţii de finanţare pentru femeile antreprenor.

    Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, joia viitoare, la Hotel Ramada. Acesta este organizat de către deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Argeş.

    La manifestare vor participa reprezentante ale femeilor de afaceri din judeţ, care vor putea afla amănunte atât despre programe destinate IMM-urilor, cât şi despre noile soluţii de finanţare pentru unele afaceri.

    În Piteşti, la întâlnirea cu Maria Grapini, va fi prezent şi Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3