EcoMoto 930×122

    12.aprilie.miting.piata.milea.002

    EXCLUSIV! Petrochimiştii vor protesta în centrul Piteștiului

    Pe 15 iunie a început să funcţioneze în Argeş un centru de tranziţie şi de sprijin pentru persoanele disponibilizate de la petrochimia piteşteană. Atât foştii angajaţi, cât şi cei care au mai rămas pe platformă sunt profund nemulţumiţi de ce se întâmplă, aşa că au plănuit un nou marş de protest în zona centrală a Piteştiului.

    Marşul ar urma să aibă loc joi, 20 iunie, între Piaţa Primăriei şi Piaţa „Vasile Milea”. La protest vor participa şi foşti, dar şi actuali angajaţi ai societăţii, care se confruntă cu mari dificultăţi financiare. Protestul va începe la ora 15:30.

    Nemulţumirile sunt legate atât de faptul că se întârzie cu găsirea unei soluţii de privatizare şi salvare a Oltchimului şi, implicit, a petrochimiei Arpechim, cât şi de neclarităţile privind plăţile compensatorii pentru angajaţii disponibilizaţi.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3