Donaris 930 x 122

auto

FABRICĂ DIN ARGEȘ, VÂNDUTĂ. CUMPĂRĂTORUL, O FIRMĂ CELEBRĂ

Fabrică din Argeș, vândută. Fabrica Eucasting RO din comuna Bradu a fost cumpărată de GF Automotive, divizie a grupului elvețian Georg Fischer (GF).

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Elvețienii au achiziționat și cealaltă fabrică Eucasting RO, din Scornicești, județul Olt.

Actele de vânzare-cumpărare au fost semnate, pachetul de acțiuni tranzacționat fiind de circa 6.500.000 de lei. În urma tranzacției, Eucasting RO și-a schimbat denumirea în Georg Fischer SRL.

Citiți și: Oficial! Se restituie această taxă!

Fabrica Eucasting RO din Argeș, o turnătorie de aluminiu, a fost deschisă în anul 2006. În Scorniceşti, la fabrica inaugurată în 2010, se fac piesele pentru electromotoare Bosch, în Bradu se sablează, iar prelucrarea mecanică se realizează în Germania, de către clienţi.

Eucasting RO este o subsidiară a companiei italiene Eucasting. Societatea numără în jur de 500 de salariați și colaboratori și a avut anul trecut o cifră de afaceri de 43,9 milioane de euro. Vânzările sale provin din piesele pentru sectorul auto (cea mai mare parte), dar și din soluțiile de iluminat și din alte aplicații industriale.

GF Automotive este un furnizor de top, cu mare tradiție în industria auto, cu fabrici în Germania, Austria, China și Statele Unite ale Americii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3