930 x122 grota rece

    uzina_dacia

    Financial Times scrie despre Dacia

    Cunoscutul cotidian cu profil economic Financial Times scrie în ultima sa editie ca firma Renault risca sa transforme marca Dacia într-o „noua Skoda”, practic într-un concurent al sau.
    Financial Times a ajuns la concluzia ca masina produsa la Mioveni beneficiaza de lansarea de noi modele care ar putea concura chiar cu cele ale brandului francez.

    Englezii dau ca exemplu Volkswagen, care a achizitionat la începutul anilor 90 marca Skoda, care pe anumite segmente concureaza „de la egal la egal” cu marca germana, cu toate ca planul este ca brandul ceh sa fie amplasat cel putin teoretic sub VW.

    Cel de-al doilea risc cu care se confrunta cei de la Renault în ceea ce priveste Dacia este „ieftinirea” brandului, potrivit lui Engelbert Wimmer de la PA Consulting, citat de Financial Times. Acest fenomen poate avea loc pe pietele unde modelele din gama Logan sunt comercializate sub brandul Renault, cum este cazul Rusiei.

    Pe de alta parte, oficialii Renault sustin ca „Dacia va ramane în continuare low-cost si foarte competitiva în ceea ce priveste pretul modelelor din gama”, potrivit lui Gerard Detourbet, directorul programului „entry level” din cadrul Renault, care include modelele din gama Logan, în cadrul unui interviu acordat Financial Times.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3