Donaris 930 x 122

franks

Franks viziteaza Universitatea Pitesti

Înainte de a-si incheia mandatul, in data de 08.05.2012, Universitatea din Piteşti primeşte vizita Excelenţei Sale Jeffrey Franks, negociator şef al misiunii FMI pentru România.

 

 

Cu această ocazie vor fi vizitate spaţii de învăţământ ale Universităţii din Piteşti şi se vor purta discuţii cu  membrii comunităţii academice.Jeffrey Franks va conferenţia începând cu orele 17:30, în amfiteatrul CC1, fostul Centru de Calcul, B-dul Republicii, nr. 71.Tema conferinţei este: Repere economice româneşti, compatibile politicilor financiare ale FMI.

Acţiunea se încadrează în preocupările conducerii Universităţii din Piteşti de creşterea vizibilităţii interne şi internaţionale, de promovare a programelor de studii şi încheierea de noi parteneriate cu universităţi de prestigiu din lume.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3