930×122 CAPRA 5

Hypermarket

Haine second-hand, în oferta a două hipermarket-uri din zonă

Haine second-hand, în oferta a două hipermarket-uri din zonă. Auchan va vinde haine de brand second-hand, cu prețuri pornind de la 12 lei. Auchan are două mari complexe comerciale în Pitești și Bradu.

Citiți și: ITM a luat la puricat centre comerciale din Argeș! Sancțiuni de zeci de mii de lei

Prețul unui articol vestimentar va porni de la 12 lei și ajunge până la 350 de lei. Decizia este în legătura cu dorința companiei de a încuraja un stil de viață responsabil și este parte a unui proiect mai amplu de responsabilitate socială axat pe economia circulară a hainelor.

Începând cu această lună, retailerul francez Auchan va demara etapa pilot a Programului „O nouă viață by Auchan”.

Toate piesele comercializate sunt colectate, selectate atent și igienizate conform standardelor în vigoare.

La nivel naţional, retailerul francez Auchan va pune pe rafturile magazinelor sale, pe lângă colecțiile de haine recent lansate, și haine purtate, în stare perfectă de comercializare, printr-un parteneriat cu lanțul clujean de magazine de modă LaMajole.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90