930 x122 grota rece

    cet

    Idee moartă din faşă

    Zeci de proiecte de parcuri industriale stau blocate de mai bine de trei ani în ţară şi vor rămâne aşa până ce gradul de neocupare al spaţiilor existente va coborî la 3%-5%. Până atunci însă, investitorii care au îngropat milioane de euro în sute de hectare de teren analizează soluţii de valorificare a loturilor neutilizate.

    Aceeaşi situaţie se înregistrează şi în Argeş, în special în jurul Piteştiului unde investitorii au achiziţionat terenuri sperând să dea lovitura fie cu afaceri legate de parcuri industriale, fie din tranzacţii normale.

    La Piteşti a fost pus pe hârtie un plan de realizare a unui parc industrial în zona Bradu, dar se pare că ideea este moartă din faşă din moment ce investitorii nu au dat buluc în zonele delimitate ca atare.

    Acum, Primăria Piteşti are în vedere realizarea unui asemenea proiect, dar este în căutare de teren. Una din soluţiile avute în vedere este folosirea terenului de la CET Sud I care nu mai funcţionează sau de la CET Sud doi unde toate facilităţile au fost dărâmate şi duse la fier vechi.

    Consultanţii imobiliari văd anul 2012 însă ca fiind cel mai slab din punctul de vedere al cererii şi al volumului de spaţii închiriate, aşa că sunt slabe speranţe să ne alegem până la finalul anului cu investitori interesaţi de vreun parc industrial.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3