930 x122 grota rece

    pitesti

    Imobiliarele, prabusite la Pitesti

    Criza imobiliara a dus la o scadere a pietei de constructii la Pitesti, ca de altfel si in alte zone ale judetului. Marile complexe rezidentiale au devenit o amintire parca tot mai indepartata, doar cateva lucrari de anvergura mai tinand capul de afis in municipiul resedinta de judet.

    Primaria municipiului Pitesti a eliberat in acest an mult mai putine certificate de urbanism si autorizatii de construire decat pana la 30 noiembrie 2009. De vina este accentuarea crizei economice care a afectat in special piata imobiliara.

    Din structura actelor emise de Primarie reiese clar ca lipsesc investitiile mari, autorizatiile fiind emise in special pentru lucrari mici, de genul modificari interioare in apartamente, constructia de balcoane, dar si bransamente.

    Datele arata ca pana la data de 30 noiembrie 2009 fusesera emise 1.823 de certificate de urbanism si 1.261 de autorizatii de construire, in timp ce pana la 30 noiembrie 2010 au fost emise 1.442 de certificate de urbanism si doar 1.024 de autorizatii de construire.

    {loadposition inside}

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90