930 x122 grota rece

    mioveni

    În Mioveni s-a inaugurat un parc industrial, tehnologic și științific

    Ambasadori străini, oficialități ale județului, parlamentari și oameni de afaceri au fost prezenți astăzi la inaugurarea parcului industrial, tehnologic și științific din orașul argeșean Mioveni.

    Au participat, de asemenea, foștii miniștri Ecaterina Andronescu și Dan Matei Agathon, precum și vicepreședintele Consiliului de Administrației de la „Automobile Dacia”, Constantin Stroe.

    Cu o suprafață de peste 319.000 de mp, parcul, aflat în apropiere de Bemo, are deschidere la căile rutiere din zonă și la o stație CFR, stație care dispune de un terminal pentru containere, precum și de racorduri la utilități. În parc se pot face investiții în industria auto, textilă sau alimentară, în comunicații, IT, servicii sau în cercetare științifică și dezvoltare tehnologică.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90