NOR CURIER 930X122

casierii

ING BANK, MĂSURĂ RADICALĂ. TOATE VOR FI ÎNCHISE

ING Bank, măsură radicală. Toate vor fi închise. ING Bank România a stabilit data până la care își va închide toate casieriile fizice. Potrivit profit.ro, termenul este 29 octombrie 2018.

Citiți și: Șoc pe piața valutară!

„Încet-încet, toate lucrurile se mută în digital. La fel și casieriile noastre la care făceai până acum operațiuni cu valută și care (…) își inchid sediile fizice.”, își informa clienții ING Bank printr-un mesaj trimis în vara acestui an prin e-mail.

După închiderea tuturor casieriilor fizice, proces început în iarna acestui an, depunerile și retragerile de valută se vor putea opera pe mai departe la bancomatele băncii. Transferurile bancare se vor putea efectua direct din aplicația de internet banking.

Citiți și: ARGEȘENI CU DATORII LA BĂNCI

Planul ING Bank este să îşi transforme toate sucursalele în unităţi de tip self-service, în care operaţiunile de bază ca cele desfăşurate la casierii vor fi eliminate.

Amănunte puteți citi în articolul publicat de profit.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3