EcoMoto 930×122

    money

    Investitiile in Arges, neacoperite de buget

    Joi, la ora 16, va fi aprobat bugetul pe anul în curs al Consiliului Judeţean Argeş. Preşedintele CJ Argeş Constantin Nicolescu estimează că spre sfârşitul lui februarie vor fi aprobate şi obiectivele prioritare, pe fiecare capitol, ţinându-se cont şi de priorităţile prezentate de primari, dar şi de bugetul aprobat.

    Vestea proastă este că fondurile acoperă doar o treime din investiţiile necesare, o mare parte din bani provenind direct de la ministere.

    „Banii pe care îi avem acoperă cam o treime din cât avem nevoie pentru finalizarea investiţiilor şi începerea altora. Deocamdată, ministerul Dezvoltării nu a facut nicio comunicare dacă pe liniile de finanţare există bani.

    Noi am înaintat o listă prioritizată a investiţiilor, am discutat cu ministrul Udrea, dar nu ni s-a transmis ce obiective vor fi finanţate, deocamdată”, a afirmat Nicolescu.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3