NOR CURIER 930X122

    ion_lazar2

    Ion Lazar, din nou pe val

    Ion Lazăr si firmele sale par să isi revina din criza prelungita pe care au traversat-o. Conform publicatiei Ziarul Financiar, Ion Lazar chiar vrea sa isi extinda flota de camioane.

    Publicatia mentionata il citeaza pe omul de afaceri argesean care afirma ca afacerile sale cu profil de transport de marfuri sunt din nou in crestere, dupa o perioada mai lunga de declin. Datorita noilor conditii de pe piata, firma Lazar Company incepe sa isi revina la « forma » din anii trecuti, asa incat omul de afaceri se gandeste chiar la extindere.

    Concret, Ion Lazar vrea sa achizitioneze inca 100 de camioane cu care sa isi extinda flotila deja existenta. Parcul auto al omului de afaceri numara alte cateva sute de masini care au fost folosite la transport international de marfa.

    Unul dintre cei mai importanti clienti ai firmei lui Lazar a fost Dacia ale carei exporturi au reprezentat un adevarat motor pentru economia intregului judet. Totusi, problemele cu care Lazar s-a confruntat au fost mari.

    Nu cu mult timp in urma, Lazar a fost nevoit să retraga echipa International Curtea de Arges din prima Liga de fotbal a tarii, mare parte din jucatori ajungand la Pandurii Targu Jiu, impreuna cu staff-ul ethnic. Mutarea a survenit pe fondul unei acute lipse de lichiditati, omul de afaceri nemaiputand sustine echipa de fotbal. In paralel a inceput sa se vorbeasca pe la colturi chiar de falimentul firmelor sale, ca sa nu mai pomenim povestile care au circulat privind o iminenta retinere a sa de catre DNA tot ca urmare a unor probleme din fotbal.

     

     

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90