930 x122 grota rece

    iani_popa

    Ion Popa este candidatul USL Arges pentru colegiul 4 Senat Pitesti

    Ca urmare a deciziilor din şedinţa comună a birourilor PSD, PNL şi PC, liderul PNL Argeş Ion Popa a fost desemnat oficial candidatul USL pentru colegiul 4 de Senat, Piteşti.

    A fost un prim şi important semnal venit din partea liderilor USL Argeş că sunt gata de luptă împreună pentru alegerile din 2012, deşi candidatura lui Ion Popa este bătută în cuie doar în cazul în care vor fi organizate alegeri anticipate.

    Astfel, PDL şi USL au nominalizat oficial candidaţii pentru alegerile anticipate în colegiul colegiul 4 de Senat din Piteşti, după demisia lui Mircea Cinteză. După cum v-am informat, PDL va încerca să îşi menţină mandatul cu omul de afaceri Dan Dragomir.

    Mandatul de senator a rămas vacant după ce pe şapte decembrie, democrat-liberalul Mircea Cinteză şi-a anunţat demisia din parlament, preferând calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Colegiului Medicilor.

    Dan Dragomir, candidatul PDL, este un membru mai vechi de partid, dar cam anonim chiar şi în politica locală, deşi este un cotizant serios pentru PDL. Ion Popa se bucură de o mult mai mare notorietate, fiind prefect în guvernarea Tăriceanu.

    „Mă bucură şi mă onorează faptul că toţi colegii din USL, inclusiv partenerii noştri de la PSD şi PC susţin candidatura mea. Am primit un vot din partea ambelor birouri şi ştiu că mă pot baza pe susţinerea tuturor. Eu sper să fie o campanie decentă, civilizată, o campanie electorală corectă. Eu nu îmi pot permite să mă dau la acţiuni mârşave, la atacuri la persoană. Vreau să ne confruntăm pe activitatea pe care o putem avea în parlament, să discutăm despre legi, măsuri fiscale şi economice, despre profesori, pensionari, sistemul de sănătate şi învăţământ, despre tot ce este important cu adevărat. Sincer să fiu nu ştiu dacă cei de la PDL chiar sunt dispuşi să fie organizate alegeri anticipate. Noi însă suntem pregătiţi, am demonstrat că în Argeş suntem uniţi şi tratăm cum maximă seriozitate această confruntare, chiar dacă vorbim doar despre un mandat de şase luni”, ne-a declarat Ion Popa.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3