930 x122 grota rece

acord

LOCURI DE MUNCĂ ASIGURATE LA DACIA DUPĂ ABSOLVIRE

Veste bună pentru județul Argeș! Mâine, 16 iulie, în preambulul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria va fi semnat parteneriatul dintre uzina Dacia, Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Primăria Mioveni, după ce acordul a fost definitivat de toate părțile.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În urma acestui acord va lua naștere un consorţiu tehnic şcolar, în cadrul căruia elevii de la grupul profesional vor face practică încă din timpul studiilor și vor beneficia și de sprijinul specialiștilor de la Dacia în formarea profesională, urmând ca ulterior, după ce vor absolvi, să fie angajați direct în uzină. Decizia constituirii consorțiului a fost luată în urma unor discuţii dintre conducerea de la Dacia, conducerea grupului şcolar şi autorităţile din Mioveni și judeţene, în prezenţa ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, venit în Argeș în luna mai. Cu aceeași ocazie, uzina Dacia a donat grupului școlar două modele Dacia pentru studiu.

„Acest demers va contribui din plin la pregătirea viitorilor angajaţi ai Dacia. Avantajele vor fi multiple: Dacia va câştiga angajaţi bine pregătiţi, în acord cu specificul sectorului de activitate, tinerii care vor beneficia de acest program vor avea şanse mai mari la angajare, iar pentru judeţ este evidentă menţinerea unui climat economic stabil şi a unui nivel de şomaj scăzut.”, precizează deputatul argeșean Mircea Drăghici, consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta pe probleme care țin de industria auto.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3