NOR CURIER 930X122

ajofm arges

capsunari_spania

LOCURI DE MUNCĂ ÎN FINLANDA! CITEȘTE ÎN CE DOMENIU ȘI PE CÂȚI BANI!

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Finlanda. În acest sens în Pitești pe 8 aprilie va fi organizată o selecție.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Angajatorii finlandezi oferă 10 locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni, fructe de pădure, mazăre, ceapă și cartofi şi 1 loc de muncă pentru şofer de tractor. Durata contractului de muncă variază între 4 săptămâni şi 3 până la 6 luni. Timpul de lucru va fi de 40 de ore pe săptămână, iar plata se va ridica la 0,98 de euro/kg cules sau la 8,16 euro/oră.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, se caută femei cu vârsta minimă de 18 ani, apte de muncă, de preferat care au mai lucrat în domeniul agricol şi care să aibă cunoştinţe minime de limbă engleză, iar pentru postul de şofer de tractor se caută bărbaţi. Cei interesați trebuie să se prezinte la selecţie cu cartea de identitate în original şi în copie, cu un Curriculum Vitae în limba engleză şi cu invitaţie de participare din partea AJOFM Argeş. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la AJOFM Argeş, compartimentul EURES, la numărul de telefon 0248/22.24.15.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90