Donaris 930 x 122

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Logan de 1000 de euro

    Nu este vorba despre vreo superofertă, ci de noul program „Rabla” din 2011.Guvernul ia în calcul ca, anul viitor, în cadrul acestui program, să fie acceptate cinci vouchere şi nu trei ca în ediţia actuală. Asta ar însemna un sprijin de aproximativ 4.400 de euro la achiziţionarea unei maşini noi.

    Biroul de presă al Ministerului Mediului a confirmat că oficialii au în plan modificarea Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional, prin acceptarea a nu mai puţin de cinci rable, spre deosebire de trei, câte sunt valabile în versiunea actuală a programului.În acest fel, sprijinul acordat de stat va fi de cinci vouchere, în valoare de 3.800 de lei fiecare. Astfel, cei care vor să-şi achiziţioneze o maşină nouă vor beneficia de un bonus de aproximativ 4.400 de euro, ceea ce înseamnă că, pentru achiziţionarea unui Logan, cea mai cumpărată maşină din România prin intermediul programului „Rabla”, mai trebuie să punem la punct doar 1000 euro.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90