NOR CURIER 930X122

    logan_2012

    Loganul 2012 va avea cutie automata

    Potrivit Novidades Automotivas, noul sedanul compact al francezilor pare a fi urmat aceeasi reteta a modelului Sandero, astfel ca acum se bazeaza pe o transmisie automata, in timp ce consola centrala este identica cu cea din varianta hatch. Totusi, Logan 2012 detine un sistem multimedia (optional) si un design nou al butoanelor de aer conditionat.

    Transmisia Automata a Renault Logan 2012 va fi disponibila impreuna cu un motor de 107 CP si un propulsor 1.6 16v, aceasta versiune urmand a fi lansata in varinta Expression. Versiunile Authentique si Expression cu transmisie manuala vor fi echipate cu un motor 1.0 16v Hi-Flex respectiv 1,6 8v Hi-Torque. Din punct de vedere vizual, Logan 2012 nu a suferit nicio schimbare majora, la exterior.  Culorile disponibile sunt in numar de sapte, si anume: Alb Glacier, Argintiu, Bej Angora, Alb Sidef, Albastru Amurg, Rosu si Gri.

    logan_nou_2012

    Logan Renault din versiunea „Automatic Expression” va fi cea mai scumpa varianta si va beneficia de servodirectie, aer conditionat, inchidere centralizata cu sistem CAR, geamuri electrice, computer de bord, ajustare inaltime volan, faruri de ceata si jante aliaj de 15 inci. Lista de optiuni este compusa din jante din aliaj usor de 15 inch, Pachet de Securitate (frane ABS, airbag-uri dual, a reia tetiera spate, volan din piele), Pachet Confort 2 ( Radio CD Player integrat in panou, si care mai poate include elemente precum – MP3, USB, intrare auxiliara/ iPod si Bluetooh, dar si comanda prin satelit, geamuri electrice spate, oglinzi electrice si alarma).

    Pretul initial al Logan 2012 Automatic va fi destul de ridicat, adica 18.100 euro, in timp ce pretul variantei manuale va fi de aproximativ 16.600 de euro.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90