Donaris 930 x 122

    grafic

    Mai putine radieri de firme

    La nivelul Oficiului Judetean al Registrului Comertului se inregistreaza in prezent o usoara scadere a numarului de radieri voluntare. De cateva luni se constata o ameliorare a situatiei din acest punct de vedere, dar nu putem pune situatia pe seama unei cresteri economice. Poate ca nu prea mai sunt agenti economici care sa ajunga in situatia radiere!

    Numarul firmelor radiate voluntar in judetul Arges pana la inceputul lunii in curs, de la inceputul anului, a fost cu 1% mai mic decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. Este vorba de o reducere de la 170 de radieri la 168 de radieri, conform datelor de la Oficiul pentru Registrul Comertului judetean.

    Argesul se afla din acest punct de vedere pe locul 18 la nivel national, la egalitate cu judetul Covasna.

    Datele de la Registrul Comertului arata ca cele mai afectate de criza economica sunt firmele care activeaza in domeniul constructiilor, urmate de cele din domeniul imobiliar si, nu in ultimul rand, din industrie. Scaderi semnificative ale activitatii s-au inregistrat si la nivelul agentilor economici din domeniul serviciilor si comertului.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3