Donaris 930 x 122

garda_financiara

Marfă pentru Argeş, confiscată în alte judeţe

Valeriu Mincă, comisarul şef al Gărzii Financiare Argeş, a declarat  că activitatea de bază pentru perioada actuală este aceea de monitorizare a activităţilor care pot duce la evaziune fiscală. În acest sens au avut loc mai multe controale, fiind vizaţi agenţi economici care fac schimburi intracomunitare.

Mincă a spus că au fost verificate 33 de TIR-uri, iar în 3 cazuri s-a dispus chiar confiscarea mărfii.

Printr-un sistem rapid de comunicaţii s-a reuşit ca aceste confiscări să fie făcute la vămile din alte judeţe, înainte ca marfa să ajungă în Argeş unde era destinaţia finală.

„Au fost verificate 21 de TIR-uri de carne şi produse din carne, 8 TIR.uri cu cartofi şi fructe, dar şi câteva TIR-uri cu alte mărfuri, cum ar fi flori şi anvelope.

Astfel, s-a dispus în urma acestor controale confiscarea mărfii dintr-un TIR care venea cu cauciucuri din Anglia pentru o firmă din Argeş, dintr-un TIR de flori din Olanda pentru Argeş şi a unui TIR de cartofi.

Confiscările s-au făcut în Bihor şi în Timiş”, a declarat Valeriu Mincă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3