EcoMoto 930×122

    MARIA_GRAPINI_IN_PITESTI

    Maria Grapini s-a întâlnit cu femei de afaceri din Pitești

    Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, a participat astăzi în Pitești la o întâlnire cu femei de afaceri din oraș.

    Grapini a oferit detalii și explicații în legătură cu sprijinul în bani pe care statul îl dă pentru femeile care vor să își deschidă o afacere. Potrivit ministrului, programul prevede acordarea unei susțineri financiare de câte 10.000 de euro.

    La întâlnirea găzduită de hotelul Ramada au fost prezenți și directorul Agenției Regionale de Dezvoltare 3 Sud Muntenia, Liviu Mușat, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu, Florin Tecău, vicepreședinte al Consiliului Județean, și Ion Cornel Lazăr, președintele filialei județene a Partidului Conservator. Organizatorul evenimentului a fost Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90