930×122 CAPRA 5

daniel-constantin3

Ministrul Daniel Constantin, în vizită la Danone

Piteşteanul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, va face mâine o vizită la unul dintre cei mai importanţi producători de lactate de pe piaţa de profil din România. Vizita are loc la scurt timp după scandalul aflatoxinei din lapte, care a provocat probleme mari pe piaţă, dar fără ca sănătatea publică să fie pusă în pericol.

Daniel Constantin va face o vizită la fabrica Danone România din Bucureşti. Vizita în fabrică va începe în jurul orei 10:45 şi va fi urmată de declaraţii de presă.

Ministrul s-a implicat intens în campania de salvare pe plan extern a imaginii producţiei alimentare din România, afectată în ultima vreme de fel de fel de scandaluri, una dintre componentele importante ale acţiunilor întreprinse fiind tocmai discuţiile directe cu jucătorii de pe piaţă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90