930×122 CAPRA 5

Ministru.Agricol.Topoloveni.012

S-a dat startul celei mai mari campanii de informare din agricultură!

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, piteşteanul Daniel Constantin, a fost astăzi în Argeş, în Topoloveni, acolo unde a dat startul în județ al campaniei de informare „PNDR vine în satul tău”. Ministrul a fost însoţit de Dorel Benu, directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, şi de George Turtoi, directorul general al ANDRP.

O caravană cu specialişti de la instituţiile din structura Ministerului Agriculturii va parcurge fiecare localitate din Argeş pentru a-i informa pe fermieri cu privire la fondurile europene şi programele disponibile pentru agricultură şi dezvoltare rurală. În total, în Argeş au fost demarate proiecte de 128 de milioane de euro, fondurile atrase efectiv fiind până acum de 58 de milioane de euro.

„Această campanie lansată astăzi la Topoloveni este destinată unei bune informări pentru beneficiarii de la ţară. Este cel mai amplu eveniment de informare care s-a desfăşurat vreodată în mediul rural din Argeş şi din ţară. Din păcate, satul a rămas în urmă ca dezvoltare şi nivel de trai. Trebuie să facem mai mult pentru a creşte calitatea vieţii la ţară. Pentru anul în curs ne-am propus să nu avem vreun euro returnat la Uniunea Europeană”, a declarat ministrul Daniel Constantin.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3