NOR CURIER 930X122

    daniel-constantin3

    Ministrul Agriculturii se va întâlni cu crescătorii de animale din Prahova

    Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, piteşteanul Daniel Constantin, va face mâine o vizită la mai multe obiective de interes agricol şi zootehnic din Prahova. Vizita are loc la invitaţia Asociaţiei Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine din România.

    Daniel Constantin va vizita două ferme de creştere a taurinelor de carne din comuna Baba Ana şi fabrica de produse şi preparate din carne „Ana şi Cornel”.

    Vizita va fi precedată de o discuţie despre evaziunea fiscală în sectorul agro-zootehnic românesc, precum şi despre modalităţile de combatere a acesteia. Discuţia, la care vor lua parte atât membri ai Asociaţiei Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine, cât şi oficialităţi ale judeţului Prahova, se va desfășura la sediul din Mizil al Asociației.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90