930 x122 grota rece

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Mircea Drăghici: „Grupul Renault consideră timbrul de mediu și programul “Rabla” două măsuri utile și necesare”

    Deputatul PSD Mircea Drăghici, în calitate de consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta pe probleme de transport și industrie auto, transmite faptul că poziția oficială a Grupului Renault cu privire la timbrul de mediu și programul de reînnoire a parcului auto este neschimbată.

    “În urma declarațiilor recente apărute în presă atât la nivel național, cât și la nivel local, ale domnului Constantin Stroe, preşedinte al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, conform cărora timbrul de mediu a distrus piaţa auto locală, iar programul Rabla și-a pierdut utilitatea începând cu anul 2007, doresc să subliniez că aceasta nu este poziția oficială a Grupului Renault.

    Astfel, potrivit informațiilor transmise de Departamentul de comunicare Dacia către Ministerul Mediului și către Administrația Fondului de Mediu, Grupul Renault consideră timbrul de mediu și programul de reînnoire a parcului auto două măsuri utile și necesare, măsuri care și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului și pe care vor continua să le susțină.

    Mai mult, conform Departamentului de comunicare al Grupului Dacia, programul “Rabla” și-a arătat în mod particular eficiența în luna iulie, când am asistat la o creștere sensibilă a pieței auto din România față de perioada similară a anului 2012”, afirmă consilierul onorific al primului-ministru.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3