NOR CURIER 930X122

    daniel-constantin3

    Multinaționalele și mafiile, la originea scandalurilor alimentare?

    Opinia lansată din partea fermierilor români potrivit cărora scandalurile alimentare ar fi fost declanșate de interese economice ale multinaționalelor este considerată de către ministrul Agriculturii ca fiind una dintre ipoteze. Daniel Constantin adaugă că o altă ipoteză luată în calcul este aceea că scandalurile au origini în deranjul pe care autoritățile l-au provocat în ultimul timp mafiilor din domeniul alimentar.

    „După ce toate lucrurile vor fi aşezate şi liniştite, atunci ne uităm care sunt interesele, de unde vin acestea. Sunt foarte multe ipoteze şi cred că foarte repede vor ieşi la suprafaţă. Este una dintre ipoteze ceea ce au spus fermierii, alta este legată şi de ceea ce se întâmplă, până la urmă, în zona de evaziune fiscală, nu numai pe legume-fructe, pe carne, pe foarte multe zone în care, probabil, anumite interese au fost deranjate în această perioadă de cei din ANSVSA, de Ministerul Agriculturii şi, probabil, de aici au ieşit toate aceste lucruri.

    Până nu avem probe, eu nu vreau să arunc niciun fel de ipoteză, vreau să aşteptăm puţin ca lucrurile să se liniştească, după care vom face toate precizările, cu probe”, a declarat astăzi la Cluj-Napoca ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3