New Profesional Consult 930 x 122

    dacia-duster

    Nemtii, ingrijorati din cauza Dacia!

    Dacia a ajuns sa le sufle in ceafa nemtilor de la Volkswagen! Producatorii germani de automobile sunt foarte ingrijorati de succesul masinii produse la Mioveni, in Arges, dar si recunosc deschis ca nu au cum sa indrepte situatia in favoarea lor!

    Producatorii germani de masini incep sa fie ingrijorati de succesul Daciei. Masina romaneasca a reusit sa le fure din clienti nemtilor, mai ales ca acestia au ajuns sa prefere Dacia unei alte marci cunoscute, si anume Skoda.

    Daca pana acum, Skoda era cumparata de clientul german care nu-si permitea un Volkswagen, acum si Skoda a inceput sa fie considerata scumpa, motiv pentru care Dacia atrage din ce in ce mai multi cumparatori care altadata ar fi preferat o masina cu motor german.

    Un articol publicat in Die Presse il citeaza pe Christian Klinger, director de vanzari la Volkswagen, care afirma ca „Nu putem sa facem fata provocarii Dacia cu actualul portofoliu al VW”.

    Unul dintre motivele care fac ca Dacia sa aiba un pret atat de mic sunt salariile mici de la uzina de la Pitesti, comparativ cu salariile din alte fabrici din Europa de Vest, in timp ce salariile de la uzinele din Cehia sunt mai mari, ceea ce face ca pretul Skoda sa fie din start mai mare si mai neatractiv epntru clientii, tot mai orientati catre preturi mici.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3