EcoMoto 930×122

codul_fiscal

Noutatile Codului Fiscal

Anul 2011 a debutat cu o serie de modificari importante ale Codului Fiscal. Afla care sunt acestea si care sunt noile conditii privind o serie de facilitati!

Aceste modificari deja sunt in vigoare. Astfel, in domeniul impozitului pe profit, masura fiscala se refera la prelungirea perioadei de limitare a deductibilitatii cheltuielilor privind combustibilul, pâna la data de 31 decembrie 2011.

De asemenea, s-a abrogat prevederea referitoare la neimpozitarea contravalorii cupoanelor ce reprezinta bonuri de valoare care se acordau cu titlu gratuit persoanelor fizice.

In plus, in perioada 1 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011 inclusiv, nu sunt cheltuieli deductibile cheltuielile privind combustibilul pentru vehiculele rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv pentru transportul rutier de persoane, cu o greutate maxima autorizata care sa nu depaseasca 3.500 kg si care sa nu aiba mai mult de 9 scaune de pasageri, incluzând si scaunul soferului.

Fiscul va putea platile anticipate stabilite in contul impozitului anual datorat, pentru veniturile din activitati independente sau veniturile din activitati agricole, in cazul in care in cursul anului fiscal contribuabilii isi intrerup temporar activitatea sau isi inceteaza activitatea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90