930×122 CAPRA 5

    lacat

    Nu e păcăleală! Oltchim ar putea fi închis luni!

    Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea şi, implicit, divizia sa petrochimică de la Bradu, Argeş, ar putea fi închise luni, 1 aprilie! Anunţul a fost făcut de administratorul special al Oltchim, ca urmare a continuării protestelor de la Vâlcea, la care participă şi angajaţi argeşeni.

    Astfel, administratorul judiciar al Oltchim spune că ieşirea salariaţilor în stradă pentru proteste împinge fabrica spre închidere.

    „Dacă protestatarii mai stau în stradă, nu mai producem nimic şi sacrificăm şi furnizorii la plată! Noi trebuie să plătim imediat furnizorii, altfel, de luni, fabrica se închide, iar protestatarii vor aştepta lichidarea pentru a primi atât cât se poate din drepturile salariale restante, laolaltă cu ceilalţi creditori. Nu mai primeşti nimic de la furnizori, tragi obloanele!”, a precizat Gheorghe Piperea.

    În cazul în care oamenii se întorc la lucru, fabrica mai capătă o perioadă de respiro, timp în care să se poată pune în aplicare planul de reorganizare judiciară. Acesta presupune, într-o primă instanţă, şi circa 1.200 de disponibilizări, pentru a se limita fondul salarial la două milioane de euro lunar.

    Sursa: Economica.net

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90