New Profesional Consult 930 x 122

angajări

NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Nu rata! Loc de muncă. Firmă din Pitești angajează. Șeminee Valdo Dec, unic distribuitor Star Stone, angajează agent de vânzări în Pitești.

Citiți și: Restaurant de SUPER TOP angajează! Salariu și de 10 000 de lei!

Firma este interesată să angajeze o persoană ambițioasă, comunicativă, inteligentă, sociabilă și cu abilități de comunicare verbală și scrisă. De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă capacitate de efort prelungit și putere de convingere și să dețină permis de conducere categoria B.

Sarcinile agentului de vânzări vor fi următoarele: promovarea produselor și imaginea companiei, identificarea potențialilor clienți, elaborarea și redactarea ofertelor de preț către potențialii clienți și realizarea obiectivelor comerciale anuale/trimestriale/lunare (target-ul).

Citiți și: Angajările momentului! Uzina Dacia oferă: Sporuri, tichete, prime și performanță!

Viitorul angajat al Șeminee Valdo Dec din Pitești, unic distribuitor Star Stone, se va bucura de un salariu motivant și va avea posibilitatea să lucreze într-o companie dinamică și orientată către rezultate.

Cei interesați pot depune CV-ul la adresa de e-mail contact@epavaj.ro. Firma pune la dispoziție și numărul de telefon 0772.222.222.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90