930×122 CAPRA 5

    DEMOLARE_PENTRU_CENTRUL_DE_AFACERI_BADEA

    O clădire din Pitești, demolată pentru un centru de afaceri

    Vechea clădire de la capătul dinspre Centru al „Căii București” a fost demolată. De-a lungul timpului, în această clădire au funcționat secția 1 de Poliție a Piteștiului și o grădiniță.

    Clădirea a fost demolată ieri și azi pentru a face loc unui nou proiect imobiliar: un centru de afaceri, al cărui proprietar este societatea Fast Finance Finder, a omului de afaceri argeșean Gheorghe Badea.

    Centrul va dispune de trei corpuri de clădire. Unul dintre ele va avea 10 etaje. Imobilul va fi destinat birourilor de firme și spațiilor expoziționale.

    Construcția va costa aproape 79 de milioane de lei, dintre care 41 de milioane sunt fonduri nerambursabile (bani europeni și bani de la bugetul statului). Constructorul este Kranz Eurocenter, firmă controlată de Corin Boian.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90