NOR CURIER 930X122

auto

O NOUĂ FABRICĂ SE DESCHIDE LÂNGĂ PITEȘTI

O nouă fabrică se deschide lângă Pitești. Producătorul turc de componente pentru industria auto Opsan urmează să deschidă o fabrică în comuna argeșeană Căteasca.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Opsan a închiriat un spațiu de 5.000 de metri pătrați pe platforma CTPark Pitești. Este prima fabrică pe care Opsan o va deschide în România.

”Fabrica Opsan ar urma să fie deschisă la sfârșitul anului acesta în CTPark Pitești, în Căteasca. Ar urma să genereze aproximativ 200-300 de locuri de muncă.”, precizează pentru publicația noastră Radu Ciobanu, reprezentant al CTPark Pitești.

Citiți și: Oficial! Se restituie această taxă!

Tranzacţia dintre turcii de la Opsan și CTPark Pitești a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage, singura agenţie de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial al pieţei imobiliare.

Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia, care utilizează cele mai noi tehnologii şi echipamente pentru operaţiuni de ştanţare, sudură şi montaj. Expertiza sa se referă în special la caroserie şi componente şasiu, scaune şi piese de interior, proiectare şi fabricare de scule şi dispozitive.

Printre clienţii Opsan se numără Ford, Fiat, Renault, Honda, MAN, Mercedes Benz şi Chrysler. (Foto: descriptiv, CTPark Pitești) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90