930 x122 grota rece

daniel constantin

agricultura_01130400

OBIECTIVUL MINISTERULUI AGRICULTURII PENTRU ACEST AN: ATRAGEREA A 2.900.000.000 DE EURO

Daniel Constantin anunță că Ministerul Agriculturii va atrage în acest an fonduri europene de 2,9 miliarde de euro.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Constantin precizează că banii europeni sunt principala sursă de finanţare pentru agricultură. În 2012 ministerul a atras 2,5 miliarde de euro, iar anul trecut, 2,7 miliarde. „Tratăm cu deosebită atenţie acest domeniu pentru că eu cred că agricultura a mers bine şi are un potenţial de a merge foarte bine în continuare.”, afirmă ministrul Agriculturii.

Pe de altă parte, ministrul spune că în 2014, pentru prima oară, plăţile directe, subvenţiile în agricultură au fost plătite către fermieri înainte de campania agricolă de primăvară: „În acest an am reuşit pentru prima dată ca plăţile directe, subvenţiile în agricultură să fie plătite înainte de campania de primăvară. În numai trei luni de zile din acest an Agenţia de Plăţi în Agricultură a plătit aproape 900 de milioane de euro.” Constantin adaugă că „oamenii sunt mulţumiţi, se dau la timp banii care li se cuvin şi pot să-şi facă pregătirile pentru primăvară şi toamnă.”

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3