New Profesional Consult 930 x 122

Brico Dépôt

OFICIAL: PRAKTIKER PITEȘTI SE ÎNCHIDE

Oficial: Praktiker Pitești se închide. Brico Depot România confirmă astăzi printr-un comunicat de presă ceea ce se știa de mai multă vreme: magazinul Praktiker Pitești va fi închis.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

„Planul de optimizare a reţelei comerciale şi de eficientizare a activităţii operaţionale include închiderea a trei magazine Praktiker, respectiv Arad, Braşov şi Piteşti.

Brico Depot a prevăzut deja un plan de suport şi de integrare a cât mai multor angajaţi în reţeaua de magazine existentă.”, se precizează în comunicat.

Citiți și: Regulă absurdă în Pitești! Cumperi cum vrea vânzătoarea, primești produsul! Altfel, ioc!

Anul trecut, lanțul de magazine de bricolaj Praktiker din România a fost cumpărat de la omul de afaceri turc Omar Susli de către grupul de retail britanic Kingfisher plc. Kingfisher va opera întreaga rețea cumpărată în țara noastră sub brandul Brico Depot. Fostele magazine Praktiker care vor rămâne deschise vor fi rebranduite cu acest brand până la începutul sezonului de primăvară 2019. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90