930×122 CAPRA 5

    roibuoltchim

    Oltchim continua cresterea pe Bursa

    „Oltchim” Ramnicu Valcea continua sa reprezinte unul dintre investitorii cei mai atractivi de pe Bursa. Intentiile de repornire a instalatiilor de la Pitesti si de construire a unor noi obiective pe platforma Arpechim fac ca actiunile companiei valcene sa inregistreze salturi spectaculoase la Bursa.

    Astfel, titlurile „Oltchim” Ramnicu Valcea (OLT) au adus cele mai mari castiguri investitorilor, in ultima luna, apreciindu-se cu 251,61%, in perioada 3 mai – 3 iunie.

    Combinatul chimic „Oltchim” Ramnicu-Valcea a cumparat de la OMV Petrom (SNP) active aflate pe platforma rafinariei „Arpechim” Pitesti, necesare activitatii de petrochimie.

    Printre acestea se numara 14 rezervoare de materii prime, rampe de incarcare/descarcare, cai ferate, o statie de spalare a cisternelor si terenuri in suprafata de 240.000 metri patrati, se arata intr-un raport al combinatului chimic transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

    „Oltchim” Ram-nicu Valcea are un capital social de 34.321.138 lei, divizat in actiuni cu valoare nominala de 0,1 lei/tiltu. Minis-terul Economiei detine 54,80% din actiunile companiei, in timp ce „Nachbar Services Limited” Nicosia Cyp. are o participatie de 14%, iar Pcc Se Duisburg Deu de 13%.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3