930×122 CAPRA 5

provident

(P) FURNIZORII ȘI CLIENȚII PROVIDENT DIN SATELE DIN ARGEȘ RULEAZĂ CELE MAI MARI SUME DIN ȚARĂ

(P) Furnizorii și clienții Provident din satele din Argeș rulează cele mai mari sume din țară.

Județul Argeș conduce topul național după impactul indirect și indus al Provident la nivel rural: 14,2 milioane de euro și, respectiv, 70,6 milioane de euro, anunță reprezentanții instituției financiare nebancare cu ocazia unei mese rotunde.

Impactul indirect este tradus prin cheltuielile furnizorilor pe măsură ce aceştia rulează sumele încasate de la Provident, dar şi prin sumele acordate clienţilor, iar impactul indus, pe de altă parte, este calculat prin efectul de multiplicare în economie, spun reprezentanții companiei.

În cadrul evenimentului, care a reunit oficiali Provident alături de reprezentanți ai ANPC Argeș și ai Primăriei Pitești, a fost făcut public și faptul că totalul impactului indirect realizat de Provident în rândul clienților în perioada 2006-2017 se ridică la 724 de milioane de euro.

La nivel rural, regiunile cele mai importante din punct de vedere al impactului indirect sunt următoarele: Sud-Muntenia, cu 53,9 milioane de euro, Sud-Vest Oltenia, cu 24,1 milioane de euro, și Centru, cu 22,9 milioane de euro. Ca județe, lider în acest clasament este Argeșul, cu 14,2 milioane de euro.

Mai mult decât atât, totalul impactului indus de Provident în rândul clienților între 2006 și 2017 atinge valoarea de 3.604 milioane de euro. Și în această situație, Argeșul conduce la nivelul impactului rural, cu 70,6 milioane de euro.

Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de aproape 90 de milioane de euro. Începând din 2016, compania a devenit cel mai mare angajator britanic din România și unul dintre cei mai mari angajatori din ţară, cu aproape 3.000 de angajați.

Provident dezvoltă și susține și diverse proiecte de responsabilitate socială – programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate – în care a investit până acum aproape 1 milion de euro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3