930 x122 grota rece

    hartaarges

    Pe 9 la agenti economici activi

    Judetul Arges a ajuns pe locul 9 la numarul de comercianti activi, recuperand astfel cateva pozitii fata de prima parte a anului cand trecuse de locul 15. Acest lucru inseamna o usoara revigorare a activitatii sau, varianta pesimista, „capitularea” mai multor firme in alte judete decat in Arges.

    Numarul comerciantilor din Arges s-a redus dramatic in ultimii doi ani din cauza crizei economice, dar judetul nostru inca se poate lauda cu o activitate economica peste media nationala. Mai mult, Argesul se afla chiar pe locul 9 in tara din punct de vedere al numarului de comercianti activi, dupa cum rezulta din ultimul raport al Oficiului pentru Registrul Comertului.

    Conform documentului citat, in Arges mai erau activi la data de 30 septembrie 23.830 de agenti economici, cu peste 2.500 mai putini decât in 2008. In acest numar nu sunt incluse firmele cu suspendare temporara a activitatii, sucursalele fara personalitate juridica, firmele radiate, firmele aflate in dizolvare, lichidare, reorganizare judiciara, faliment sau insolventa.

    Din cei 23.850 de comercianti activi din Arges, 6.749 sunt persoane fizice autorizate, in vreme ce 17.081 sunt persoane juridice. Ponderea numarului de firme argesene in totalul la nivel national este de 2,7%.

    Argesul este depasit in acest clasament de Bucuresti si judetele Iasi, Prahova, Cluj, Timis, Bihor, Brasov si Constanta.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3