NOR CURIER 930X122

    finante_publice

    Pe cine mai executa Finantele

    Finantele publice Arges, prin structurile sale teritoriale, pun la bataie adevarate chilipiluri pentru cei interesati sa obtina la un pret mic bunuri utile, desi folosite. Este vorba de bunuri sechestrate de la firme care au datorii. Iar acum, pentru a recupera din sumele pe care firmele in cauza le au de plata la bugetul de stat, Finantele le scot la licitatie. Printre firmele in aceasta situatie sunt si nume grele din economia argeseana. Licitatiile vor avea loc la inceputul lunii martie.

    Prima licitatie este cea pentru bunuri ale debitorului S.C ANDRA S.R.L, din Mioveni. Nu orice bun este scos la vanzare, ci un automobil aparte. Este vorba de un autovehicul de teren NISAN X TRAIL, iar pretul este de 33.616 lei. Masina este din anul 2003.
    Poate ca firma PIC a ajuns la capatul existentei sale, in urma problemelor pe care le-a avut unul dintre cei doi actionari principali, respectiv Cornel Penescu. Dar bunurile acestei societati inca exista iar statul spera sa isi scoata parleala cu ele.

    De aceasta data, Finantele vor sa scoata bani de pe urma a doua masini: un automabil mixt Dacia 1307 (2.302 lei) si o autoutilitara Dacia 1304 Drop-side (4.275 lei). Cu putin timp in urma, Finantele au scos la licitatie si niste porti mobile, proprietate ale altei firme a fratilor Cornel si Ilie Penescu, adica SC Arges FC.

    Un alt debitor de la care se scot la licitatie bunuri confiscate este SC COMPANY CONFORT SRL din Pitesti. Trei masini sunt vizate, toate fiind Dacia Logan. Valoarea totala a acestora – solicitata de Finante – este de aproape 40.000 de lei.

    Tot in martie, mai precis pe data de 9, sunt scoase la licitatie si cateva spatii comerciale ale S.C. TEF GROUP 2002 S.R.L. cu domiciliul fiscal in Stefanesti. Unul dintre spatii are o suprafata totala de 464,82 mp si este situat in zona blocurilor, valoarea de pornire a licitatiei fiind 505.488 de lei, fara TVA. Al doilea spatiu scos la licitatie este restaurantul Dealul Viilor, in suprafata de 718,40 mp.

    Alaturi de acesta se vinde si un teren de 2.228 de mp. De aceasta data, valoarea solicitata, fara TVA, este de 858.056 de lei.  Bunurile sunt libere de sarcini si, pentru ca este a doua licitatie, pretul de pornire a fost coborat la 75% din valoarea de evaluare.

    In fine, o alta licitatie va fi desfasurata pentru bunuri ale SC ALEX MIRA din Mioveni. Pentru 35.122 de lei se poate obtine un procesor foto printer performant.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3