EcoMoto 930×122

oltchim

Plan de reorganizare a Oltchimului

În condiţiile în care statul român pare legat de mâini şi de picioare şi nu are prea multe soluţii de salvare a Oltchimului şi a petrochimiei din Piteşti, iată că apar planuri de salvare din alte zone. Un astfel de plan va fi prezentat săptămâna viitoare în Bucureşti de firma PCC SE. Un alt plan este cel pe care îl va prezenta în curând Ionel Blănculescu, consilier onorific al premierului Victor Ponta.

PCC SE este compania cu statut de cel mai important acţionar minoritar la Oltchim. A încercat să preia Oltchimul şi anul trecut, la prima intenţie de privatizare, dar nu i-a ieşit. Acum se pregăteşte să prezinte marţi, 23 aprilie, lucrarea cu tema „REORGANIZAREA OLTCHIM DIN PERSPECTIVA PCC”.

„PCC SE, una dintre cele mai importante companii la nivel internațional, prin cele trei divizii ale sale – Produse chimice, Energie și Logisitică – și principal acționar minoritar al SC Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, are onoarea de a vă invita la conferința de presă în cadrul căreia va prezenta propriul plan de reorganizare a Oltchim. PCC SE consideră că reorganizarea combinatului trebuie începută cât mai repede și vine cu soluții în acest sens. Domnul Wojcieh Zaremba, reprezentantul PCC SE în România, va prezenta soluțiile acționarului minoritar pentru restructurarea combinatului Oltchim”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei noastre.

Mai trebuie precizat, însă, că PCC SE este compania care s-a opus preluării petrochimiei piteştene de către Oltchim, considerând că preluarea ar trage în jos combinatul vâlcean.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90