930 x122 grota rece

    benzinarie-moljpg

    Plangeri de rovignete false la benzinaria MOL de pe A1

    Adrian Florea, fost director în cadrul Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR), susţine că la secția Drumuri Pitești, aparținând CNADNR au venit mai multe persoane plângându-se că au primit amenzi pentru lipsa rovigneta și că ei au rovigneta achitată la MOL Romania de pe DN 65 de la capătul autostrazii A1.

     

    El le-a transmis celor care au achiziţionat rovignete de la acest furnizor să meargă la cel mai apropiat centru al Companiei pentru a se verifica dacă rovigneta există în bază de date. „Mulţi cumpărători au mers şi au luat de la acea benzinărie de la capătul autostrăzii rovignete, pentru a constata ulterior că nu erau şi înregistrate în sistem. Avem până acum cel puţin opt persoane care s-au plans de acest lucru, dar sunt convins ca numarul lor va creste pentru ca deabia au inceput emiterea de Procese Verbale catre persoane juridice”, a afirmat acesta.

     

    Liberalul Adrian Florea susţine că sistemul informatic al Companiei poate fi uşor spart. „Din păcate sistemul informatic este foarte uşor penetrabil, deoarece cei care l-au implementat s-au bazat doar pe emitere nu şi pe siguranţă şi control”, a completat Florea, care a mai arătat că la secţia de drumuri Piteşti a Companiei de Drumuri Naţionale veniturile pe luna februarie din rovignetele electronice s-au ridicat la aproximativ 4 miliarde lei vechi pe lună.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90