Donaris 930 x 122

Prefectul, preocupat de negocierile de la Dacia

Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, şi-a exprimat astăzi speranţa că negocierile privind contractul colectiv de muncă de la „Automobile Dacia” se vor termina cât mai curând. Prefectul şi-a declarat preocuparea faţă de acest subiect, în contextul în care pe platforma de la Colibaşi au avut loc proteste ale angajaţilor.

În plus, au reapărut voci care sugerează că dacă aceste negocieri vor eşua francezii de la Renault ar putea recurge la măsuri drastice, de mutare a unor linii de producţie de la Mioveni în Maroc, unde costurile sunt mai mici.

Prefectul Cristian Soare este, însă, convins că aşa ceva nu se va întâmpla şi că lucrurile vor intra cât mai curând în normal la „Dacia”, cea mai puternică unitate economică a judeţului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3