Donaris 930 x 122

dacia_sandero_4

Prototipurile pentru Logan 2 si inlocuitorul Sandero, pe A1

Dacia a scos la plimbare patru prototipuri pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Este vorba despre înlocuitorul Loganului, următoarea generaţie a modelului Sandero şi două Renault Fluence „facelift”.

 

Carscoop a primit mai multe imagini din România de la un cititor în care sunt prezentate patru prototipuri testate pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

 

În primele imagini se poate vedea prototipul „camuflat” care prefigurează înlocuitorul Loganului. În următoarele imagini, cititorul Cristi H. din România a suprins prototipurile Sandero, dar şi două Renault Fluence.

Dacia s-a hotărât să comercializeze sub alt nume sedanul compact pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris şi care va înlocui Loganul. Noul model va ieşi pe piaţă în 2013.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3